Liga Mistrzów (zbiorczy)

ddworakk
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: ddworakk » 14 mar 2008, 12:17

Co do meczu Arsenal - MU tego 0-4 no sklad Arsenalu w tym meczu napewno nie wygladal zle i ja o tym doskonale wiem ale pamietam rowniez ilu zawodnikow z tego skladu gralo na granicy kontuzji jak do ostatniej chwili Wenger nie wiedizal kto zagra bo w druzynie mial szpital...
W pewnym momencie otwarci mowil ze do dyspozycji ma zaledwie 13 zawodnikow... Wiec nie mowmy ze z MU zagral ten "normalny" Arsenal jakiego znamy, do tego zla dyspozycja dnia i fatalny wynik stal sie faktem! Ale coz oczywiscie MU wygral az 4-0 i trzeba mu to przyznac nie wypieram sie tej porazki ale tez mnie specjalnie nie zabolala bo wiadomo bylo ze jest trudno a tamten okres dla klubu mozna nazwac "wiatr w oczy"!

Morrow
Tak to jest jak ktoś wybiera sobie z wypowiedzi tylko to co mu pasuje. Wystarczyło żebyś doczytał zdanie do końca...
no tak w daleszj czesci zdania padlo
(...) ale LM to zupełnie inna bajka a Kanonierzy grają naprawdę świetnie.
Ale napisales tylko o Lidze Mistrzow ze tam Arsenal gra swietnie a zlekcewazyles Lige! Mozna z tego wywnioskowac ze w LM Arsenal jest ciezkim rywalem a na Old Trafford 13 kwietnia juz tak ciezko nie bedzie bo przeciez:
"prawie" wygrany mecz na Emirates (jak mowisz) no i 4-0 w FA Cup
Przed 13 kwietniem obie druzyny 8/9 kwietnia zagraja rewanzowy mecz 1/4 Ligi Mistrzow! Duzo bedize zalezalo od stanu zdrowia obu ekip! A jakby trafily na siebie w LM to ten sezon bedize mozna nazwac pojedynkiem AFC z MU :D napewno byloby to bardzo ciekawe!

Wróć do „Puchary Europejskie”