Taa za to Milan w Londynie zagrał strasznie otwartą piłkę i nie starali się wybijać rywala z uderzenia. Zresztą w innych parach niektóre zespoły grały podobnie ale zawsze mówi się że to Liverpool gra antyfutbolJarzinho pisze:Pamietam zeszly sezon i ogladalem dwumecz Liverpoolu z Interem. Wole Manchester.
Jarzinho pisze:Reszta jest do ogrania z łatwoscia jaka byla przeciwko Celticowi.
A kto najlatwiejszym rywalem, zdecydoanie Chelsea z zajebistym duetem na ławce. Chyba, że Sheva zostanie nagrodzony i z kapitana rezerw zrobia go ponownie napastnikiem pierwszego skladu, a Barcelonie potrafi strzelac.
Dla mnie prócz Schalke i może Fener które jest zagadką każdy może wygrać z każdym.
No i porozmawiaj sobie z kibicami Realu o lekceważeniu rywali, w końcu oni byli już w ćwierćfinale...
Tylko że to nie jest ankieta z brukowej la gazzetty a ze strony Romy więc sądzę że jest bardziej wiarygodna od innych.kaczy pisze:Wracając do tych ankiet to już raz na Włoskiej stronce ponad 90% bała się Polski w grupie na Euro Lol
Jako że historia lubi się powtarzać wydaje mi się że Liverpool trafi na Chelsea, my pewnie na jakichś Angoli. Ale imo najciekawszą parą byłaby Barcelona - MU. Chciałbym zobaczyć takie starcie w ćwierćfinale, półfinale czy nawet w finale.
Ja będziecie w formie to wygracie wszystkie mecze. Roma ma powalony terminarz a do tego doszedł dwumecz z Realem i jakoś dajemy radę (prócz meczu z Juve ale forma zaczęła przychodzić po tym meczu).fieldy pisze:Także jak nam przypadnie ciężki rywal w LM, to zapewne pożegnamy się albo z LM, albo z mistrzostwem. Bo przy naszej kadrze i kontuzjach nie damy rady zagrać 4 tak ważnych meczów na pełnych obrotach w ciągu 11/12 dni Exclamation