Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 14 mar 2008, 13:47

boskigonzo pisze:Szkoda ze nie przypomnial meczu na Olimpico gdzie MU rezerwowym skladem wywalczylo remis, chociaz byla realna szansa na 3 pkty
Nie przypominam sobie tego meczu :lol: Tu chodzi o mecz na OT i to czy Roma potrafiła się podnieść po tamtej porażce i o niej zapomnieć. Wy graliście w pełnym składzie a sam mecz pokazał że zapomnieliśmy więc nie wiem po co wytykac jeden mecz. Ale w sumie się nie dziwię, w końcu kibice Romy sami to robią, ba niektórzy przed wyjazdem do Madrytu mówili że może powtórzyć sie wynik z OT więc ten mecz w tym stuleciu nie zniknie z pamięci kibiców. A na Olimpico z tego co pamiętam to mimo że prowadziliście to jednak mieliście wiele szczęścia. Zresztą to był mecz o nic, a pierwszy po ubiegłorocznej potyczce był mecz na OT i tam Roma jechała zmazać plamę. Dla mnie pokazali że śladu w ich głowach już nie było. Ale teraz i tak to będą zupełnie inne mecze więc nic mnie nie zdziwi.

A Barca jak w poprzedniej fazie znwu trafia na najłatwiejszego rywala :maruda: I jak chcę zobaczyć mecz Barca - MU to ci drudzy muszą wyeliminować Romę ech... :roll:

Wróć do „Puchary Europejskie”