Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Adas07
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: Adas07 » 14 mar 2008, 14:11

Roma... :roll: Ile mozna z nimi grac? To jakies fatum :roll: Losowanie mozna powiedziec nie najgorsze. Rome akurat powinnismy miec rozpracowana zreszta jak oni nas...
W Rzymie gra sie strasznie trudno wszyscy pisza ze powinno sie skonczyc wiecej niz 2-1 ale o ile mnie pamiec nie myli gralismy bez Scholesa jakies 70 min :twisted:
Rewanz na OT to jeden z lepszych spotkan jakie widzialem...
Moge powiedziec ze jezeli w Rzymie osiagniemy korzystny rezultat np 1-1 to jestesmy na 75 % awansu.
Zespoly wygladaja troche inaczej niz rok temu szczegolnie Manchester chociaz Roma wyglada dojrzalej.
Cieszy mnie bardzo ze rewanz zarowno w cwierfinale jak i ewentualnym polfinale gramy u siebie :D

Co do pozostalych par... Para angielska raczej jest zagadka moze wieksze szanse dawalbym Arsenalowi.
Chelsea jak zwykle na farcie :x Najpierw w FA Cup 4-ligowcy w LM Olimpiakos teraz kebaby...Ale moze sprawia niespodzianke?
Za bardzo nie chcialem by ManU gralo wlasnie z nimi...wyjazd do Turcji jakos nie wygladalby ciekawie.Jeszcze jak dodamy tych nieobliczalnych i niebezpiecznych kibicow Fener to juz w ogole.
Jednak nie tylko Chelsea poleciala na farcie kto jeszcze zostal? Oczywiscie Barca...Spotkanie z niemcami powinno byc dla nich formalnoscia chociaz bede liczyl na Neuera 8)
Mam nadzieje ze fart Chelsea a szczegolnie Barcy :!: Zakonczy sie w polfinale... :)
Glory Glory Man United

Wróć do „Puchary Europejskie”