Jak pojawią się kibice Chelsea (o ile tacy są) to zagłosują. W końcu pojedynki Barcy z Celticiem też przez niektórych były uważane za najciekawsze. Kibiców Schalke sobie nie przypominam.Michał M pisze:Ciężki los dla Schalke, wydaje się że gorzej nie mogli trafić. Ale zobaczymy jak wyjdzie w praniu
Ja MU przejdzie dalej to kibice MU i 3/4 w Europie uznają to jako oczywistą oczywistość (w końcu są faworytem), a jak wygra Roma to znowu będzie płacz i bezsenne noce. Roma nie ma nic do stracenia (najwyżej naje się kompleksu MU), porażkę należy brać pod uwagę a zawsze można sprawić kolejną niespodziankę. Przynajmniej nie będzie mowy ze zawiedliśmy jakbyśmy odpadli z takim Fener
Co do innych par to pewnie dalej awansują Arsenal, Chelsea i Barca. Jednak wolałbym aby Kanonierów zastąpił Liverpool. Los Fener mimo że kibicuje Tureckim zespołom raczej jestem skłonny poświęcić na rzecz lepszego widowiska w półfinale.
I już na odpowiedniej stronie można poczytać że będzie 7:1, 7:0, łatwy przeciwnik, będą baty, losowanie jak marzenie itd itp Im naprawdę przyda się jakby ktos ich sprowadził na ziemię dzieki czemu może poznaliby takie trudne słowo jak 'pokora'. Jak nie my to liczę że pomści nas Barcelona bo nie mam też nic przeciwko aby oni wygrali LM.Yukasz pisze:Mam nadzieję że to piłkarze MU będą pamiętali ubiegłoroczne mecze i nas zlekceważą (o kibiców jestem jakoś spokojny że tak podejdą do tej pary Laughing ).
Hala pokemony