Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 14 mar 2008, 17:01

Kamil232 pisze:Natomiast szcześcia Chelsea mnie przeraża...w FA CUP zawsze dostawali kmiotów i teraz najpierw Olimpiakos, a teraz Fener...nosz kur;/ to samo Barcelona...Celtic, a teraz Schalke <sciana>I jak to porównać do nas, Arsenalu czy Romy....eh, no ale jeśli mamy wygrac to mamy i nie ma co płakać. Ale coś mam złe przeczucia...w ciągu roku trzeci raz być lepszym w dwumeczu? ajjat:D boje się, ale ufam ze tak będzie.
No MU zawsze trafia na piekielnie mocnych rywali. Pozaznie Lille i te sprawy.
Yukasz pisze:Fajnie a lepiej z punktu widzenia Londyńczyków żeby na ławce Chelsea siedział Mourinho i grali padakę jak na początku sezonu czy nawet woźny za którego kadencji idzie im dobrze? Zresztą wasz trener też jest zajebisty, nie bez powodu już na pół roku przed zakończeniem sezonu większość kibiców Barcy chciała go posłać tam gdzie widać ciemność a teraz codziennie zastanawiają się który trener byłby dla was najlepszy. I ja myślę że mielibyście z Chelsea trudniej niż z niejednym rywalem - raz to forma (ich i wasza) a dwa to Ten Cate który zna Barcelonę jak własną kieszeń No ale nie ma Mou wiec są słabi.

Zal mi patrzec jak widze Chelsea w meczu z mocnym rywalem i obok tego bezradnosc i brak pomysłow na gre duetu Grant- ten Cate. Wj... Derby kazdy potrafi. Ryj nie jest zajebistym trenerem, taktykiem itp pierdoly. Tylk on wymyslil taktyke, ktora dala Bercelonie kilka tytułow. To, ze sie go zwalnia normalka.

Co do samego losowania, nie jest to szczyt marzen, bo wolalem mocnego rywala. Tak teraz kibicom pewnych klubow zal dupe sciska, że Barca dostała zaledwie Schalke. Barca odprawila VFB z łatwoscia, Schalke w tym seoznei wyglada lepiej, ale takze nie widze wiekszych argumentow za Niemcami.

Jedyne co fajne to Liverpool - Arsenal jeden z trojki "ciezkich" rywali Barcy odpada.

Wróć do „Puchary Europejskie”