Zawsze lepiej niż Viola.czeher pisze:Bayern to lolki
to, ze grali w tym roku w Lm to wyznacznik tego, że PSV jest lepsze?czeher pisze:Dla mnie PSV jest lepsza ekipa, wkoncu grali w LM
nie tak całkiem, najpierw oglądnij mecze, kiedy nie było Francka a potem mów. Bez Francka też gramy dobrze, na pewno nie tak dobrze jak z nim, ale od tego on jest. Mamy dużo dobrych zawodników w składzie, rezerwowych na odpowiednim poziomie. Przypomnij mi kto jest zmiennikiem Kromkampa w PSV, a kto zmiennikiem Lella (obecnie lepszy od Willyego)? Mamy lepszy skład. Skład, który przeszedł przed sezonem wielkie zmiany. Nie jesteśmy jeszcze do końca zgrani, brakuje jeszcze trochę rzeczy aby powiedzieć, ze jesteśmy zgraną ekipą. Ale stoimy na wysokim poziomie i jesteśmy faworytami w UEFA Cup.czeher pisze:Riberiego bez ktorego ani rusz bo dograc nie ma komu
Co do losowania to jestem zadowolony, nie wiem czemu czeher uważasz, że dostaniemy się do półfinału kuchennymi drzwiami. Getafe to mocny rywal, który może sprawić niespodziankę, aczkolwiek ja się jej nie spodziewam. Kluczowy będzie pierwszy mecz. Jeśli wygramy do zera to jestem pewien, że w rewanżu nie roztwonimy tej przewagi. Czeher chyba nie doceniasz Getafe. Nie ma łatwych przeciwników w tym etapie. Każdy zespół pokazał, że zasłużenie się znalazł w 1/4.