AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post autor: Wilmore » 15 mar 2008, 11:25

Zico_FCI pisze:Poza tym on 34 lata i gra lewej pomocy/obronie.
Toteż mówię, drugi Favalli. Jeśli już co okienko mamy sprowadzać starego przeciętniaka, to Cesarowi mówię tak - ale nie jako podstawowemu wzmocnieniu OPŚ :wink: Mam do niego sentyment z Lazio, chyba że to nie ten Cesar? :lol:
Ciągle wierze w talent Gourcuff'a, nie chce żeby odszedł.
I sztab szkoleniowy też wierzy, więc o jego pozostanie w Milanie jestem spokojny.
nestinho_acm pisze: Silvio mówi że z kasą nie za bardzo u nas w klubie - sprzedajmy Oliviere!
Nie dostaniemy 30 mln Euro , ale kilka zapewne.
Ba, nawet kilkanaście. Mam dziwną pewność, że parę niezłych klubów z Hiszpanii będzie chciało go ściągnąć i drogą licytacji podbiją cenę.
Ale ja nadal go chcę zobaczyć w Milanie w przyszłym sezonie. Nawet kosztem przyjścia Boriello, który nie dostanie tego, czego chce - dużej ilości meczów w pełnym wymiarze.
Ale wiem, to pobożne życzenia.
nestinho_acm pisze:I właśnie pieniądze z transferu Oliviery powinny zostać oddane Barcelonie - za Zambrotte.
IMO Zambrotta będzie sporo tańszy od Oliveiry.
nestinho_acm pisze:
Boruc,Amelia,Neuer - kogoś z tej trójki chciałbym zobaczyć w następnym sezonie.
Boruc? Neuer? :lol: Dziękuję, mamy już jednego bramkarza, który ma wielkie umiejętności i jeszcze więcej błędów popełnia.
Boruc w Milanie przydałby się tylko dlatego, żę puszczaliby nas regularnie w TVP. Poza tym Amelia, Diego Alves, ten Francuz młody - to bramkarze, jacy są nam potrzebni.
mete pisze:mowi sie ze Marsylia chce od nas Gourcuffa wiec im go damy plus troche kasy i oni nam dadza Nasriego.
Ale Marsylia chce Gourcuffa, żeby współpracował z Nasrim, nie są tacy głupi, żeby pozbywać się Samira ot tak.
mete pisze:sciagamy spowrotem Di Gennaro i mamy 4 ofensywnych pomocnikow
Taa, z tego jeden wielki, jeden wypalony, jeden utalentowany i di Gennaro, w którym nie pokładam żadnych nadziei - ale oby mnie zdziwił - jeśli kogoś ściągnąć, to raczej po to, żeby był z Gourcuffem, di GEnnaro jeszcze nie dorósł do gry w Milanie.
mete pisze:osobiscie go nie znam ale jezeli on przyjdzie to nie wiem ile jest miejsc dla graczy z poza unii i moze zabraknac miejsca dla chociazby Szewy.
Jeden spoza Unii rocznie. Więc albo Sheva albo ktokolwiek inny.
Kto zacz Tiago Neves?
mete pisze: za darmo jest z dobrych graczy Ferrari i Flamini wiec brac obu i wtedy wywalic Brocchiego i mamy dobra pomoc
:lol: Flamini? Po co nam on? :lol: Mamy Ambrosiniego, Gattuso, nawet Emersona - na cholerę nam na ławce Francuz z ambicjami? Jeśli miałby odejść Ambro lub Rino, to ok, ale oni na pewno zostają w Milanie.
A Flamini nie ma co się marnować na ławce.
Transferowi Ferrariego mówię zdecydowane tak.
A Brocchi prawie na pewno zostanie - wychowanek. Jednak oby został jako alternatywa dla DP, a nie jako zmiennik Kaki/Seedorfa. :roll:
mete pisze:wiec szansa jest i to wielka a ze za darmo wiec kontrakt mozna mu zaoferowac dobry
Jest, tylko - po co?
Na ławce nie jest nam potrzebny piłkarz tej klasy, bo nam rozpieprzy atmosferę. Na ławce nam jest potrzebny właśnie taki Brocchi - czwarty piłkarz na tej pozycji, gra przeciętnie, ale wychowanek, niech się obija dalej, byle limit wychowanków się nadal zgadzał.

Wróć do „Włochy”