AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 732

Post autor: mete » 15 mar 2008, 12:02

PS: o to chodzi z tym Tiago Nevesem, bo nic nie słyszameł, wiadomo za ile ile ma lat i takie tam
z tego co czytalem na acmilan.pl to jest ofensywnym pomocnikiem ma 23 lata i stylem gry ponoc przypomina Nedveda w Brazylii ma ponoc ksywke Nedveds ale tak jak pisalem wczesniej nigdy go nie widzialem

jeszcze slowo do Flaminiego.on nie musilaby byc koniecznie rezerwowym to jest dobry pilkarz i moglby powalczyc o miejsce w skladzie i wytwotzyla by sie walka o miejsce w skladzie co by napewno dalo pozytywny skutek bo teraz nie ma kto grac wiekszosc zawodnikow nawet bez formy wie ze bedzie gralo.

Ale ja mówię o nim jako o OPŚ. Na OL oczywiście wolę Grimiego, to nie podlega dyskusji.
tak jako pilkarz na coppa italia i w razie koncowki ale nie kosztem innego transferu pomocnika.najpierw dobry pomocnik kory wywrze presje na Seedorfie pozniej Cesar

Masz rację, nie pomyślałem o tym. Faktycznie, lepiej ściągnąć Davide jako OPŚ i pozbyć się Cristiano, ale wtedy zostajemy z trzema DP - co najmniej jednego brak.

Flamini
TYLKO 31 lat. Spokojnie 3-4 lata może grać na najwyższym poziomie na tej pozycji.
chodzilo mi ze jak na swoj wiek przeszedl duzo powaznych kontuzji dlugo nie gral i nie wiadomo jak bedzie z jego zdrowiem.w tej chwili Ambrosini to jeden z najlepszych DP na swiecie i nie ma do tego watpliwosci .do tego bardzo go lubie za przywiazanie do Milanu
Ostatnio zmieniony 15 mar 2008, 12:14 przez mete, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Włochy”