Jakoś w meczach z Arsenalem Gattuso i Ambrosini grali koszmarnie.Wilmore jakoś w meczach z Milanem tego że gorszy nie było widać tak po prawdzie to w rewanrzu był chyba najlepszym obok Cesca piłkarzem na boisku.
Gattuso i Ambrosini zagrali setkę meczów lepszych od Flaminiego z wtedy. Nadal stać ich na grę nieosiągalną dla Francuza. On się może rozwinąć, ale mówiąc szczerze nie wierzę w niego zbytnio. W meczach z Milanem nie zachwycił - zebrał naturalnie dobre noty, bo zatrzymał Milan - niewielu zauważyło, że ten zatrzymał się sam - ale to były dwa mecze. Gattuso i Ambro zagrali takich wiele, wiele więcej.
Tylko 32 lata, może pograć spokojnie 2-3 lata jeszcze, a jako zmiennik - może się wiekiem zbytnio nie przejmować.(L)oczkerson pisze: Co do emersona to o ile prezentuje się dobrze to jednak po pierwsze jeden jedyny przyzwoity zmiennik dla takich graczy jakich Milan ma w środku (i którzy też muszą czasem odpocząć) to zdecydowanie za mało no i on ma jednak 32 lata...
Już znaleźliśmy. Nazywa się Luca Cigarini, gra w Parmie i Milan chce go ściągnąć.(L)oczkerson pisze: I co do zmiennika dla Pirlo to takowego nie znajdziecie
I zmienia - powoli zmieniamy ustawienie na 4-4-2. A tu obok Pirlo jest tylko jedno miejsce...(L)oczkerson pisze: A co do tego że Ancelotti zawsze gra Gattuso i Ambrosinim to jest to wielki problem Milanu i Ancelotti jeśli chce odności sukcesu musi to zmienic
To obejrzyj, jak Milan gra w lidze i uwierz.(L)oczkerson pisze: Odnośnie jednego Dm'a to ja nie wierzę, po pierwsze to Ancelotti, po drugie to oznacza większą ilość ofensywnych pomocników, których nie ma w Milanie wystarczająco duzo
Właśnie cholera wie. W sumie Carlo wraca do tego ustawienia, na razie nieśmiało, bo brak mu piłkarzy, ale kiedy będzie miał drugiego dobrego napastnika, to wrócimy na poważnie do 4-4-2, z Seedorfem w pomocy obok Kaki i dwójką DP (Pirlo i ktoś). Wierzę w to, że będziemy potrafili przejść na to ustawienie też w najważniejszych meczach, bo chcę Milan widzieć grający nowocześnie, a nie oklepanym 4-3-2-1 (zdołałem to ustawienie dokładnie przenieść do FM, więc wątpię, żeby wielcy trenerzy mieli z nim problem - już nie mająmete pisze: o ile ze slabymi druzynami tak bedziemy grac to na 99% jestem pewien ze na LM i te najtrudniejsze mecze Seria A bedziemy grali choinka