Wilmore pisze:(L)oczkerson napisał:
Odnośnie jednego Dm'a to ja nie wierzę, po pierwsze to Ancelotti, po drugie to oznacza większą ilość ofensywnych pomocników, których nie ma w Milanie wystarczająco duzo
To obejrzyj, jak Milan gra w lidze i uwierz.
Ja od siebie dodam: przypomniej sobie jak Milan jeszcze 3 sezony temu i uwierz. Jesli dojdzie jakis solidny napastnik albo Gila zacznie grac tak jak umie to nie widze przeszkod ( i Carlo chyba tez nie widzi) zebysmy wrocili na stale do naszego naturalnego ustawienia. Bo do tej pory gralismy 4-3-2-1 a nie 4-3-1-2 nie dlatego ze nie bylo ofensywnych pomocnikow, tylko dlatego ze nie mielismy wartosciowych napastnikow. Doszedl Pato i sytuacja sie zmienila. Dojdzie ktos jeszcze na ta pozycje i gitara
Wilmore pisze:a nie oklepanym 4-3-2-1 (zdołałem to ustawienie dokładnie przenieść do FM, więc wątpię, żeby wielcy trenerzy mieli z nim problem - już nie mają
Nie nazwal bym go oklepanym. IMO w tym ustawieniu najwiecej zalezy od gry OPS ( u nas Kaki i Seedorfa). Jesli ci zawodnicy byli by w podobnej formie do tej z ubieglego roku to IMO nie odpadlibysmy z LM. Niestety z forma nie trrafili przez co efektywnosc tego ustawienia automatycznie spadla.
P.S. argument z FM powala