Komentarz i analiza wyników ligi polskiej 2007/2008

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 16 mar 2008, 7:27

cloner pisze:Mecz byl na 0-0, a jakis pajac wymyśla karnego i wyrzuca naszego najlepszego obrońce, ogolnie to katastrofa.

No nie wiem, dla mnie Polonia sprawiala lepsze wrazenie do show Wróbla, a przy grze Korony spokojnie mogliby wygrac te spotkanie.

Wisla wczoraj udowodnila, ze jest obecnie najlepsza ekipa w Polsce, wygrała z Lechem w Poznaniu, a to jest jednak sztuka. Wisla miala przewage w sytuacjach, niewielka ale miala. Szkoda sytuacji Kikuta, bo byly one chyba az za dobre. Sedzia takze dał czerwona kartke dla Rengifo, nie wiem, czy tam była jakas symulka. Ja nie dostrzegłem takiego zachowania. To obok bramki ze spalonego Widzewa, sedziowania na korzysc gospodarzy- Gornika, pokazuje, ze sedziowie bardzo pomagaja Lechowi w tym roku. :wink:

Groclin kolejna wygrana, nie tak bardzo efektowna jak poprzednie jednak sa 3 punkty, a i tak Groclin dobrze sie w tym spotkaniu zaprezentował. Pokazał także, że ma wartosciowa ławke rezerwowych, co spotkanie to ktoś z ławki wnosi cos dobrego w poczynania Grodziszczan. Kolejne dwa spotkania graja z cracovia i Sosnowcem wiec szykuje sie kolejne 6 punktow.

Wróć do „Polska”