Nie - pewniejszą, a mocniejszą. Dlaczego? W pełni przepracował cały okres przygotowawczy, mógł się pokazać trenerowi, a jeśliby coś zrobił źle, to CSKA kupiłoby nowego napastnika. Jeśli nadal tak wielki klub wierzy w Janczyka jako 3 napastnika (tym bardziej, że niedługo ma odejść Love), to musi mieć Dawid naprawdę mocną pozycję.Jarzinho pisze: Pewniejsza pozycje na jakiej podstawie,
Ja też, nawet powiem, że na słoweńskich i macedońskich portalach nie widziałem.Jarzinho pisze: Nie wiem od kilku miesiecy nei widziałem zadnej informacji na temat jego gry w Chorwacjii, na żadnym serwisie pilkarskim.
Za to - o dziwo! - wiele pozytywów można przeczytać na jego temat na serbskich serwisach. A to ciekawe.
A to, że są zmiennikami na jego pozycji i są w bardzo szerokiej kadrze Polski. Nie rozumiesz?Jarzinho pisze:
A co w temacie Janczyka robia Rasiak i Saganowski, skoro oni nie sa w kadrze.
Jeśli miałby kierować się tylko grą piłkarzy w klubie, to gralibyśmy z USA Kikutem, Brożkiem i Sikorą.Jarzinho pisze:Jesli ogladałby Smolarka w akcji to pewnie Ebiego w kadrze by nie było, bo gra bardzo słabo i to w ogromnej wieksozsci spotkań.
Wysyła asystentów - głównie Nawałkę.Asteniu pisze:czy jeździ do innych krajów tego nie wiem.
To jak nie masz skąd czerpać informacji, to po co piszeszJarzinho pisze: Skad mam niby czerpac informacje na temat gry Bronowickiego, ogladasz lige chorwacka
Jak nie wiesz, to lepiej milcz.Jarzinho pisze:ze Bronowicki i Golanski jeszcze zyja jest dla mnie jeszcze wieksza niespodzianka.