Nie z Berlusconim, Giallanim i Ancelottim w Milanie, którzy tworzą kółko wzajemnego lizania się po jajach.
to nie jest prawda bo Galliani Berlusconi a zwlaszcza Ancelotii NIE MAJA JAJ.do tej pory nie potrafia sie przyznac do bledow ktore popelnili popelniaja i znajac zycie beda popelniac ktore znaczaca wplyna na przyszlosc MilanuDzisiaj miałem ponury dzień, ale jak to przeczytałem to się pośmiałem trochę. Szkoda tylko, że to prawda.
wescie Carlo dajcie Spalettiego i powodzeniaA ja ci powiem ze niektórzy Romaniści z chęcią by widzieli Ancelottiego na ławce trenerskiej Romy
wyliczajac jaka mial kadre i naklady finansowe w latach 2003-2005 powinien spokojnie 3 razy wygrac lige mistrzow.wygral raz z powodu swoich bledow.chwala mu za wszytko ale to co teraz wyprawia wola o pomste do niebaCarlo to jeden z najlepszych trenerow w hstorii Milanu i chocby dlatego powinienes okazywac nalezny mu szacunek
wczoraj jeszcze mi tylko brakowala maga futbolu Brocchiego ktory pownien wejsc z Seedorfa i grac z klepki z Pato i Kaka