AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 16 mar 2008, 17:47

Początkowo wyglądało to bardzo zabawnie - ćwierćfinalista LM i wicelider Seria A a ma piłkarzy którzy nie potrafią wykonać rzutu rożnego :lol2: Już raz nie potrafiliśmy wybić prawidłowo autu i skończyło się to utratą gola i zremisowaniem meczu :roll:
Ale jak się przyjrzeć sytuacji z meczu z Milanem to też uważam ze zagranie było prawidłowe. Nie mogło być to wyraźne kopnięcie piłki bo wtedy nikt by się nie oszukał a takie były zamiary - oszukać rywala. Problem w tym że sędziowie to gapy i sami dali się nabrać. Nie znam dokładnie przepisów ale nie chce mi się wierzyć że nie można smyrnąc piłki jak pisze Zico. Gdzie jest napisane że piłka ma być kopnięta na więcej niż kilka centymetrów :?: Nie dziwię się Spallowi i reszcie piłkarzy że się tak wkurzyli bo wiedzieli co jest grane. Ale tu oczywiście uważa się że skoro Totti się kłócił o absurdalną wg nich rzecz to reszta ślepo w niego zapatrzona nie mając racji skakała w ten ogień :roll: Zresztą przy wykonywaniu wolnego też wystarczy dotknąć piłkę i dalej można z nią robić co sie chce bo gra została wznowiona.

PS maestro coś czułem że jesteś Romanistą a teraz już nie mam wątpliwości :lol:

Już jak Ty coś czujesz, to zawsze jest odwrotnie :P //maestro

Wróć do „Włochy”