Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 16 mar 2008, 23:11

boskigonzo pisze:Wiem ze nie dotre do waszego kolka wzajemnej adoracji, ale Mido machnal ta noga na te 180 cm raczej nie po to zeby skopac Clichemu glowe , tylko po to zeby przyjac pilke .

:haha:

Nie twierdzę, że Mido celowo zrobił, ale w piłce nożnej noga uniesiona na równi z głową przeciwnika nie jest czystą walką o piłkę. Co z tego, że walczył o piłkę? Taylor też walczył... Każdy walczy, tylko nie zawsze przepisowo. jeszcze zacytuje tu komentatora z BBC "rediculously high kick", ale oni pewnie się nie znają. Może oni też należą do grona naszych adoratorów. :think:
boskigonzo pisze:Powtarzam jeszcze faul na Clichym , faul Diabiego i jeszcze setki i tysiace tego typu fauli nie zasluguja na czerwo.
Faul na Clichym zasługiwał na czerwo, zaś Diabyego nie. W piłce nożnej istnieje takie coś jak za wysoko uniesiona noga. W przypadku Diabyego tego nie było.
boskigonzo pisze:Koles chcial przyjac pilke , a ze nadzial sie na czyjs ryj to przypadek
Tak wyskakuje się do piłki gdy obok nie ma przeciwnika.
boskigonzo pisze:Dokladnie tak. Jestem przekonany ze gdyby taki faul zostal popelniony na Evrze to zaczalby sie płacz i lament, ze sedzia nas faworyzuje.
Na pewno. Faul Eboue na Evrze był może bardziej brutalny od tego? Nie rozśmieszaj mnie. Czy jakiś kibic Arsenalu ( na tym forum) miał pretensje do sędziego o ten faul? Nie.
boskigonzo pisze:To sie zdarza i bedzie sie zdarzac bo to poprostu walka. Co innego jesli ktos jest bardziej zainteresowany nogami badz twarza przeciwnika.
Skąd wiesz co myślał Mido?

Wróć do „Anglia”