Przyjdzie Mou i zdobędziemy majstra pińcet razy z rzędu bo Jose to synonim sukcesu. Ufff już mi lepiejBienias pisze:Zostanie i kolejne sezony z dupy:(
Zgadzam się, że potrzebna jest zmiana trenera, ale nie tylko. Wraz z odejściem Rijkaarda klub powinno opuścić kilku piłkarzy. Nowy trener musi zbudować nową drużynę z nową taktyką. Oczywiście wielkich transferów nie potrzebujemy, ale skoro ktoś odchodzi to będzie musiał również ktoś przyjść.
Wracając jeszcze na moment do taktyki to zwróciłbym uwagę na to, że Barcelona jest niejako skazana na grę 4-3-3 mając takich a nie innych piłkarzy. Mam tutaj na myśli przede wszystkim Leo, którego w zasadzie nie można ustawić inaczej.
No to będzie ten Laudrup czy nie?Bask pisze:Mundo to poważniejsza gazeta, mam nadzieje
Yhy. Tylko ja taki nienormalny jestem, że nie chciałbym Smudy ani Laudrupa. Baska bym chciał, ale on jest chyba nie do wyrwania z sideł ironiiBask pisze:Ryjek "daje tak ciała" ,że pewnie większość to by i Laudrupa chciała na nowego trenera Barcelony, a może nawet i Smude