Słusznie czy niesłuszne, Micho nie powinien był raczej wyskakiwać z tekstem, że nie podoba mu się rola DM-a w momencie braku van Bommela. Ale udowodniła się moja teza z przerwy zimowej - brak nam dobrej klasycznej "6"Akarin pisze:Uli sie wnerwił i powiedział, ze nie wie czy zawieszenie Demichelisa było dobrym rozwiązaniem, bo go brakowało na boisku.
Słyszałem (bo meczu na szczęście nie miałem jak obejrzeć), że Bastian odstawił znów kompletną żenadę...Co by mnie akurat zbyt mocno nie zdziwiło.Akarin pisze:Jedynie Luca, Schweini, Hamit coś tam grają.
Pewne mistrzostwo jest, jak już w tabeli nikt nie może Cię wyprzedzićVan der Vaart pisze:że Bayern ma pewne mistrzostwo. A teraz?
A co, sądzisz, że jak Bayern odstawił jeden żenujący mecz, to już będzie tak do końca sezonu? Ja myślę, że zimny prysznic się przydał na niektóre rozpalone i zbytnio pewne siebie głowy i teraz będzie (bo musi) już tylko lepiejVan der Vaart pisze:Jak zagracie tak jak wczoraj to wy też tam nie dojdziecie niestety, bo was Getafe wyeliminuje