RóżA pisze:Możesz mi wytłumaczyć dlaczego kartka się nie należała?
- zagranie niezamierzone
- bylo wiele tego typu zagran ktore nie byly karane usunieciem z boiska
tak szczerze- widziales zeby ktos dostal czerwo za wysoko uniesiona noge ?RóżA pisze:-przepis o o 'za wysoko uniesionej nodze'
gdyby faul byl bezpieczny to sedziowie nie gwizdali by ich-zagranie było niebezpieczne
Jestem pewien ze gdyby Clichy nie upadl itd itp to nie byloby tak surowej kary.RóżA pisze:-przeciwnik został kopnięty w twarz (!) korkami (!)
Chyba na skrzydlachRóżA pisze:Mógł to zrobić klatką bądź głową.
RóżA pisze:i to podczas główkowego pojedynku!
to byl wg ciebie glowkowy pojedynek ?
fieldy pisze:A to sam raczej należy do takiego kółka pt. "byle na przekór Kanonierom".
Nie wazne, czy sensownie, ważne że mozna coś "wytknąć" Arsenalowi, czy jego graczom.
Chyba pierwszy raz zabieram glos w dyskusji nt jakis tam faulow, badz waszej gry. Mnie poprostu smiesza pewne postawy ludzkie. Smieszy mnie to ze nie dopuszczacie do siebie innego myslenia, wrecz dyskusja z wami ( nie wszystkimi ) przebiega jednakowo - Arse cacy , reszta swiata fe. A juz szczytem byly wasze ( fieldy i guru ) poprzednie wypowiedzi - Mido powinien byc zbanowany na kilka meczy ! Skandal ! [']. Idealnie wpasowalibyscie sie w zjazd KC PZPR
Podsumuje to tym stwierdzeniem
Hanni pisze:Ale jakie to ma znaczenie, jak z tego co widziałem zaistniała sytuacja miała miejsce bardzo blisko końcowego gwizdka??
Dla mnie nie mialo to znaczenia zadnego. Nawet ta dyskusja nie ma , dlatego powtorze jeszcze raz - nie odpisujcie , zgadzam sie z wami, macie racje