właśnie miałem o tym napisaćMichał M pisze:Jak tak, może jednak prawdziwie okażą się pogłoski o transferze Mertesackera.
Lucio mówi, że 6 zim w Niemczech to już dużo. Fajnie. Choć szczerze mówiąc moglibyśmy za niego z 20 baniek otrzymać i ściągnąć Pera. Nie ta klasa jeszcze, ale duże perspektywy
czytałem, czytałemMichał M pisze:A może ta intuicja to Effenberg i jego najnowsza wypowiedź Laughing
bez przesadyMichał M pisze:sprzedać Schweiniego, wypożyczyć Sosę, a za to ściągnąć dobrego prawego pomocnika. A nawet zastanowić się nad sprzedażą Marka (w innej opcji, lżejszej - wypożyczeniem Ottla) i sicągnięciem klasowego DM-a. Tyle, że nasi włodarze tego tak raczej nie widzą Sad W praktyce ta krótkowzroczność doprowadzi do tego, że za rok znowu będziemy mieli "umbruch
Sosa w przyszłym sezonie, mam nadzieję, pokaże pełnię swoich umiejętności. Już sie przystosuje, będzie wiedział jak sie gra i co najważniesze, aby nie miał kontuzji. Wtedy może powalczyć o miejsce w składzie. Marka sprzedać? Nigdy. Tutaj pojechałeś Michał. Wiesz ile dla nas Mark znaczy
Nie zdziwię się jak DM z prawdziwego zdarzenia przyjdzie dopiero za sezon. Wtedy jak Ze odejdzie. Jak dla mnie wtedy będzie najodpowiedniejszy moment
Na pewno odejdzie Janek, na wypożyczenie czy definitywnie, ale odejdzie. Pewno wypożyczenie, bo to lepsza opcja.
Kto jeszcze odejdzie to nie wiem, ale spodziewam się, ze ktoś jeszcze odejdzie