Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 17 mar 2008, 16:10

Michał M pisze:Jak tak, może jednak prawdziwie okażą się pogłoski o transferze Mertesackera.
właśnie miałem o tym napisać :P

Lucio mówi, że 6 zim w Niemczech to już dużo. Fajnie. Choć szczerze mówiąc moglibyśmy za niego z 20 baniek otrzymać i ściągnąć Pera. Nie ta klasa jeszcze, ale duże perspektywy :wink:
Michał M pisze:A może ta intuicja to Effenberg i jego najnowsza wypowiedź Laughing
czytałem, czytałem :wink: ale myśl mnie naszła jeszcze przed przeczytaniem tego co Effe mówił :wink: zaraz po meczu z Cottbus.
Michał M pisze:sprzedać Schweiniego, wypożyczyć Sosę, a za to ściągnąć dobrego prawego pomocnika. A nawet zastanowić się nad sprzedażą Marka (w innej opcji, lżejszej - wypożyczeniem Ottla) i sicągnięciem klasowego DM-a. Tyle, że nasi włodarze tego tak raczej nie widzą Sad W praktyce ta krótkowzroczność doprowadzi do tego, że za rok znowu będziemy mieli "umbruch
bez przesady :wink: potrzebny jest DM, to wiadomo. Jak nie sprzedamy Schweiniego to będziemy grać dalej jak graliśmy.
Sosa w przyszłym sezonie, mam nadzieję, pokaże pełnię swoich umiejętności. Już sie przystosuje, będzie wiedział jak sie gra i co najważniesze, aby nie miał kontuzji. Wtedy może powalczyć o miejsce w składzie. Marka sprzedać? Nigdy. Tutaj pojechałeś Michał. Wiesz ile dla nas Mark znaczy :wink:
Nie zdziwię się jak DM z prawdziwego zdarzenia przyjdzie dopiero za sezon. Wtedy jak Ze odejdzie. Jak dla mnie wtedy będzie najodpowiedniejszy moment :wink:
Na pewno odejdzie Janek, na wypożyczenie czy definitywnie, ale odejdzie. Pewno wypożyczenie, bo to lepsza opcja.
Kto jeszcze odejdzie to nie wiem, ale spodziewam się, ze ktoś jeszcze odejdzie :P Być może Lucio, albo Buyten.

Wróć do „Niemcy”