dokładnie. Cena, z tego co sie orientuję, może dojść do 30 mln po spełnieniu paru warunków.mete pisze:o ile sie nie myle 25 mln.
jeśli chodzi o Francka to wy wmieszaliście sie za późno. Ancelotti zadzwonił dopiero do Francka, jak ten był już z nami ugadany i wszystko było niemal dopięte. Wtedy sobie przypomniał i chciał go namówić do zmiany decyzji. Niezbyt uczciwie, ale nic się nie stało.mete pisze:teraz Bayern powinien nam dziekowac ze Sylvio odpuscil im tych dwoch znakomitych pilkarzy
Jak z Luca i Milanem było to sam już nie wiem. Slyszałem parę wersji, wiec nie do końca się orientuję.
nie mam wątpliwości, że czułby się lepiej we Włoszech, czy akurat w Milanie to tego nie wiem.Nebula RN pisze:zapewne lepiej się będzie czuł we Włoszech, a zwłaszcza w takim klubie jak Milan, chyba nie masz co do tego wątpliwości?
Luca jest naszym piłkarzem i w tej kwestii nic się nie zmieni przez co najmniej 2 najbliższe lata.
Jeśli Luca będzie do kupienia to najwcześniej w 2010 roku, na rok przed końcem kontraktu.