Już Ci to wcześniej tłumaczyłem, ale widzę, że to jest jak rzucanie grochem o ścianę. Może jeszcze raz:- zagranie niezamierzone
RóżA pisze:Póki co Twoim jedynym argumentem jest to, że zagranie nie było celowe. Mogę go podważyć jednym zdaniem- faul Taylora na Eduardo również nie był celowy a kartka i tak się należała.
No i co z tego? To na podobnej zasadzie mogę powiedzieć, że kraść też można, bo przecież nie wszystkich za to zamykają. I za wysoko uniesioną nogę (+ kopniaka w twarz) jest przewidziana kara i za kradzież jest kara. To, że niektórym udaje się jakoś z tego wybrnąć nie znaczy, że inni mogą tak robić.boskigonzo pisze:- bylo wiele tego typu zagran ktore nie byly karane usunieciem z boiska
Za samą za wysoko uniesioną nogę nie, ale gdyby dodać do tego kopniaka z korków w twarz...tak szczerze- widziales zeby ktos dostal czerwo za wysoko uniesiona noge ?
Ale upadł. I kara jak najbardziej była słuszna.Jestem pewien ze gdyby Clichy nie upadl itd itp to nie byloby tak surowej kary.
Clichy starał się odbić piłkę głową. Mido tego nie potrafi?boskigonzo pisze:Chyba na skrzydlach Rolling Eyes
Poza tym nie widzę najmniejszego sensu przenoszenia dyskusji na priv. Od tego jest forum.