Bayern Monachium (zbiorczy)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post autor: Wilmore » 18 mar 2008, 12:37

Van der Vaart pisze: Ciekawe...
I na dodatek jakie prawdziwe.
Van der Vaart pisze: Ferdinand ostatnio znacznie się opuścił, Nesta podobnie.
Śmiech na sali. Myślałem, że wyjdziesz z jakimś sensownym argumentem, albo chociaż z fantazją nie do potwierdzenia na dzień dzisiejszy, a wychodzisz z bzdurą.
Aż się odpisywać odechciewa.
Michał M pisze: Starzejąca się to może być obrona Milanu. Przy nich Lucio to młodzian, mający przed sobą jakieś 6-7 lat gry
Nesta - rok starszy. Kaladze - rok młodszy. Bonera - parę lat młodszy. Lucio jest lepszy tylko od tego ostatniego. No i czasem od Kaladze, ale ten ostatnio nie tylko w lidze gra nieźle, ale i w LM jak zespół gra dobrze, to i on zachwyca.
Michał M pisze:Cholera, poza tym uświadomiłeś mi, że gość starszy ode mnie o rok, to niemal emeryt
Pal sześć rok. Od dwóch lat jest na równi pochyłej, tak? Doszedł do 30, tak? A więc się starzeje. Kryzys formy tyle nie trwa, nawet przy najgorszym trenerze.
Michał M pisze:Ile razy interweniują bramkarze Chelsea, Milanu czy Manchesteru? Wink
A ile razy interweniuje Kahn w LM, gdy gra przeciwko zespołom, z jakimi Chelsea, Milan czy Manchester gra w lidze? Cenię Bundesligę za wielki postęp w ostatnich latach, ale do Włoch czy Anglii wiele jej brakuje wciąż. Tyle, ile reszcie Bundesligi do Bayernu :wink:

Wróć do „Niemcy”