Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post autor: Lisek » 19 mar 2008, 17:31

Zresztą Villa mówił to lekko poddenerwowany i mam nadzieję emocję wzięły górę i powiedział co powiedział. ;) Tymczasem tak i tak trzeba kupić koniecznie jakiegoś napastnika i to dobrego :!: Zigić prawdopodobnie zostanie sprzedany, z tym, że straciliśmy na nim koło 11 milionów, bo zakupiony został za 18, a oferty są za niego składane maximum 7 milionowe. Co i tak jest bardzo dużo jak za niego (fakt, faktem, że mało gra, ale i tak jest słaby ;)). Mówiło się w swoim czasie o Jo, z CSKA, ale ja wolałbym osobiście takiego Luisa Fabiano (raczej niemożliwe), czy chociażby Ikechukwu Uche. Taki zawodnik by mi pasował, ale kto wie co wymyśli teraz nowy prezes. :roll:

P.S Tymczasem czeka nas mecz z Barceloną, jak Maduro zagra w pierwszym składzie, to tak jak byśmy grali w 10. I mam nadzieję, że w końcu trafi się normalne 4-4-2, bez eksperymentów, z trójką napastników, czy z Arizmendim na obronie.

Z resztą trzeba zacząć wierzyć w to, że niedługo Maduro zacznie grać jak za najlepszych czasów w Ajaxie (chociaż wątpię, aby takowe kiedykolwiek były). W końcu nie straciliśmy na nim dużo kasy, bo 2 miliony euro to trochę śmieszna kwota.

Wróć do „Hiszpania”