AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 19 mar 2008, 23:52

kaczy pisze:Roma w derbach Rzymu 2-3 w tubę Smile Inter zremisował dzisiaj, więc zamiast wykorzystać tą wpadkę Rzymianie dołożyli jeden punkcik do straty nad Nerrazurri .
Raczej to Inter nie wykorzystał okazji aby po raz n-ty w tym sezonie zapewnić sobie mistrzostwo bo ich strata punktów jest większą niespodzianką niż porażka Romy w derbach.

Derby derbami ale faktem jest że drugi mecz z rzędu gramy przeciętnie (w I poł słabo) :( Przy bramce Tadka mimo dobrego wejścia Mirko mieliśmy więcej szczęścia niż mogliśmy sobie wymarzyć. Szkoda straconej w końcówce bramki gdzie zawiniła obrona ale równie dobrze mogliśmy na przerwę schodzić z większym bagażem bramkowym. II część już trochę lepsza bo Lazio nie dominowało tak nad nami, nieco obudziliśmy się z letargu i coś tam atakowaliśmy aż tu przyszedł faul Juana. Tego karnego to gdybym się nauczył rzucać ja bym obronił :wink: ...ech tym razem nie chce mi sie pisać bo jestem w szoku po ostatniej głupiej bramce. Znowu zawinił Juan który myślał że nie ma nikogo za nim, a gdy dostrzegł Behramiego był za późno na udaną interwencję. Niepokoi forma bo mecze MU zbliżają się wielkimi krokami a nasza obrona zaczyna nawiązywać do meczów z pierwszej części sezonu.
Jedyne marne pocieszenie to to że Inter stracił punkty. W następnej kolejce całe Włochy powinny być sercem z Juve :lol: Mam nadzieję że porażka wyjdzie nam na dobre i w następnych meczach będziemy od pierwszych minut grali jakby były one decydujące a nie jak dziś. Szkoda gadać bo na zwycięstwo na pewno nie zasługiwaliśmy a z ewentualnego remisu już powinniśmy się cieszyć... a miało być tak pięknie :angry2:

Wróć do „Włochy”