FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: kon2r » 20 mar 2008, 23:18

Obrazek
mozemy popatrzec

cholernie chciałem ten puchar chociażby z tego względu że mam obawe przed tym że mógł to byc jedyny który dane nam było zdobyć po raz kolejny daliśmy dupy, po raz kolejny odpadliśmy w półfinale jestem tak podirytowany i sfrustrowany że zaraz coś rozpierdole. Przez Ryjka popadne w głęboki alkohlizm nie rozumiem jak można nie było ograć tak przeciętnej drużyny jak Valencia, jak mozna popełniac takie błędy w obronie w tak ważnych meczach z takimi grajkami nadal tego nie pojmuje, nie pojmuje też VV bawi sie w Boruca ? sra się do tych obrońców przez cały mecz a w deydujących momentach meczu puszcza przelatującą obok niego piłke wg mnie popełnił błąd kolejny w ostatnim czasie. Ten playboy zaczyna mnie irytować. Apropo Schalke 04 gel... to jak odpadniemy z teoretycznie najłatwiejszym rywalem to wydepiluje sobie całe ciało i zasram się na śmierć. kibicuje już troche temu klubowi i nadal nie pojmuje pewnych spraw nie pojmuje dlaczego z coraz lepszą kadra gramy coraz gorzej liczę na odpowiedź utytułowanych kolegów takich Mentos Freshmaker czy inni prosze objaśnijcie mi to
btw. sory jutro będe lepiej dysponowany..

Wróć do „Hiszpania”