AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
nestinho_acm
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: nestinho_acm » 21 mar 2008, 8:33

zygy pisze: ps. a co się dzieje z naszym hitem transferowym zeszłego lata-Ibrahimem BA?
Czy on wogóle zagrał w jakimś meczu i czy wogóle usiadł chociaż raz na ławce rezerwowych np. w Coppa Italia?
Czy on gra w Primaverze może, czy może leczy jakąś kontuzję czy co, bo ja już nie wiem?
Czy może mnie ktoś oświecić?
Ba nie zagrał (narazie) w żadnym meczu w tym sezonie. Czy siedział na łąwce, nie pamiętam.
Ale jak mnie to wkurza - Skoro Ba nie gra, ok niech ciupie dalej w PS2(no chyba że PS3 do Milanello kupią :roll: ) ale niech nie zabiera miejsca w kadrze (szerokiej bo szerokiej) młodym! Ja nie wiem po co oni go ściągneli, nie ma chyba racjolnalego wytłumaczenia.

zygy

Transfery będą, jak Silvio wygra wybory.

Tutaj chodzi oto ,że Galliani i Silvio myslą że mają najlepszy dream team, nie trzeba nic zmieniać, a ten sezon to wypadek przy pracy.
Może i mają rację (choć ja się nie zgadzam) ale KAŻDY skład potrzebuje wzmocnień.

Z bramkarzy wątpie żeby ktoś przyszedł.
Obrona - only Zambrotta (nie licze na więcej)
Pomoc - Nasri - moje marzenie. Tylko że zarówno, on jak i Seedorf by na ławie siedzieć nie chcieli - a grać może jeden. Szkoda, że nie wyszło z Gourcuffem :?
Atak: Pato,Paloschi,Inzaghi,Gilardino+Ronaldo
Do tego powrót Borrielo + ewnetulany transfer (Sheva,Toni - ktoś z nich chyba)

Szkoda jedynie Benzemy, bo atak: Pato,Benzema,Paloschi+Inzaghi i Sheva - moje marzenie. 3 młodych, być może w przyszłości najlepszych napastników na świecie i 2 starych wyjadaczy (ale Sheva w dobrej formie! - niestety nie jest..). Ale to tylko moje marzenia.

Realne transfery dla mnie
:arrow: Zambrotta
:arrow: Sheva

Reszta to wielka jedna zagatka.

Wróć do „Włochy”