AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1302

Post autor: gilardino11 » 21 mar 2008, 10:51

Jestem ciekaw gdzie jest teraz koleś o ksywce Zaza, który co lato na mnie najeżdzał że niby jestem nie fanem Milanu tylko fanem mercato?
Bo tak było skoro wygadywałeś głupoty kogo to Milan nie potrzebował..A problem w tym że największy problem siedzi u chłopaków w głowie...
Zaza Wróć
Bodajże 2dni temu na stronie Gazzetta.it wyczytałem że ta łysa pała stwierdziła że w przypadku jeśli Milan nie zakwalifikuje się do Ligi Mistrzów to z transferów nici.
Milan wydał oficialny komunikat w którym zaprzeczył tym bredniom

Jak zauważyłem widzisz 6 nowych zaowdników w Milanie...Quaresma :?: Jak ten facet po pierwsze dla mnie to on nie jest zawodnikiem na miare Milanu bo jest strasznie nie równy a strzelając piękne bramki podnieca 13-latków.Po drugie to typowy skrzydłowy w Milanie takim systemem w pomocy sie nie gra.Nasri bardzo ciekawy zawodnik jednak prezes Marsylli zażyczy sobie z 25-30 milionów euro i po transferze.Barzagli jak dla mnie narazie nam zawodnik nie potrzebny mając w środku Kaladze, Neste i Bonere a przecież Andrea nie będzie chciał przyjść na ławke.
Benzema/Drogba taki transfer mi sie marzy po nocach.Potrzebujemy znakomitego napastnika aby wraz z Pato i Rickym wygrywali nam mecze..Osobiście bardziej stawiam a Drogbe...Oby nie Sheva :?

Wróć do „Włochy”