AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post autor: Wilmore » 21 mar 2008, 11:55

zygy pisze:obrona-Zambrotta(podobno już zaklepany), Barzagli + jeszcze z jednego zawodnika na ławkę np.Ferrariego.
Taa, i zostajemy na środku obrony z Barzaglim, Nestą, Kaladze, Ferrarim i Bonerą? :lol: IMO ściągniemy jednego OŚ, jeśli w ogóle, Zambrottę i wtedy pozostanie nam ściągnięcie jednego bocznego obrońcy - jestem za powrotem Grimiego, choć ten się komplikuje ostatnio. :(
zygy pisze:
pomoc-Nasri jako zmiennik dla Seedorfa+Quaresma i jest git.
Natomiast żegnamy się z panami Emersonem oraz Brocchim.
I wydajemy tryliard euro na obu. Wiesz co?
Odstaw FM. :wink:
zygy pisze:
ps. a co się dzieje z naszym hitem transferowym zeszłego lata-Ibrahimem BA?
Został ściągnięty tylko dlatego, że potrzebował zatrudnienia na krótki czas - dostał grosze w ramach kontraktu, obietnicę braku możliwości wyjścia w składzie kiedykolwiek i się kisi w Milanie, nadrabiając zaległości treningowe. On przecież przyszedł tylko dlatego, że Milan musiał pomóc swojemu synowi w trudnym momencie.
nestinho_acm pisze:Szkoda, że nie wyszło z Gourcuffem Confused
Kto tak powiedział? Mam dziwne wrażenie, że on jeszcze nie powiedział ostatniego słowa w Milanie. Gdyby był taki słaby i nieperspektywiczny, to nie chciałaby go Marsylia i połowa francuskich klubów.
nestinho_acm pisze: Szkoda jedynie Benzemy, bo atak: Pato,Benzema,Paloschi+Inzaghi i Sheva - moje marzenie.
Odstaw FM.
Łukasz_ pisze: Nasze ułożenie wiąże się z tym że oddając Brocchiego i Emersona trzeba sprowadzić na ich miejsce jednego defensywnego pomocnika.
Dwóch. 3 piłkarzy na tej pozycji to nic - Gattuso kartki, Ambro kontuzja i zostajemy z ręką w nocniku. Ale Emerson powinien zostać jeszcze na rok,. przyda się.
gilardino11 pisze:podnieca 13-latków.
To tłumaczy zygiego. :wink:
gilardino11 pisze:Barzagli jak dla mnie narazie nam zawodnik nie potrzebny mając w środku Kaladze, Neste i Bonere a przecież Andrea nie będzie chciał przyjść na ławke.
Barzagli jest bardzo potrzebny, bo zluzowałby Kaladze. Ale prędzej ściągniemy Ferrariego, który z pozycją rezerwowego się pogodzi.

Wróć do „Włochy”