Rozumiem, że City?myhalek_acm pisze: Druzyna ktora wybralem to Cambridge ktora graw najnizszej klasie rozrywkowej.
Silne jest prawdziwe Cambridge, z tym się będziesz użerać, ale grając od najniższej ligi możesz powoli zmieniać zespół, nie tak jak ja - co roku 20 piłkarzy.
Bez sensu, pewnie i tak do połowy lig nie zajrzysz w życiu, piłkarzy też raczej nie ściągniesz przez pierwsze parę lat, a później będziesz miał takiego save'a, że odechce Ci się gry. Już to przerabiałem na moim laptopie, jak się w drugim sezonie rozkręciłem Cisco Romą, to pod koniec 20 lig dało o sobie znać, a wolny FM to zły FM.Ja wzialem Wsyzstkie ligi oprocz takich skrajnych ,czyli Islandzkiej,Indyjskiej , Australijskiej i kilku innych egzotycznych ,nastawilem na Duza baze danych i jescze kilka kraji z pilkarzami i zaznaczam ze wszstkie ligi wzialem jako "grywalne".
Znów ściągam gwiazdy do Oxfordu - w zimie dołączy do mnie tylko trzech piłkarzy (na razie, bo jest koniec września
Oxford się rozkręca - w pierwszej rundzie pucharu St. Johnstone wygrałem z zespołem z mojej ligi 7:0.