Wtedy to naprawdę jest fun - żeby zarobić na piłkarza dobrymi występami.Kubańczyk pisze:brak mi cierpliwośći,i wkurza mnie że nie mam hajsu na zawodnika którego pragnę.
Dwa lata śliniłem się do ekranu na widok Bileka, pół roku temu miałem go ściągnąć, ale mi zrobił psikusa i przedłużył kontrakt ze swoim klubem. Teraz dostałem sporo forsy i ściągam go za pół miliona funtów - na 1 dywizję kwota astronomiczna, ale stać mnie, a takiego DP potrzebuję.
Zakładając, że laptop to podstawa mojej pracy i muszę mieć stale go pod ręką, to FM jest włączony - aktywnej gry jest może ze 3-4 godziny, bo mam masę roboty obok tego, ale gra jest włączona i trzy razy dłużej, nawet jak nie siedzę przy komputerze.Kubańczyk pisze:Ile czasu spędzasz dziennie nad tą grą??
1-4-1-2-1-2 z bardzo ofensywnie ustawiony OPŚ, dwoma szybkimi snajperami... Zresztą, to unikalna taktyka w moim wykonaniu, dostosowana konkretnie do profilu moich graczy i nastawiona na diabelskie tempo gry. Nie chce mi się jej opisywać konkretniej, niedawno trochę zmieniłem ustawienia (dziękuję za sugestię o kryciu tylko na własnej połowie przez DP chyba karmelinho15 - DP gra o niebo lepiej) i zespół wymiata.Kubańczyk pisze:aką grasz taktyką??
Velikonja - 11 meczów - 11 bramek - 7 asyst.
Kubańczyk pisze:ale chyba jednak spróbuje,jak wyszukujesz zawodników??bo raczej na tym poziomie nie masz scoutów