FMy

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post autor: Wilmore » 21 mar 2008, 23:01

Kubańczyk pisze:brak mi cierpliwośći,i wkurza mnie że nie mam hajsu na zawodnika którego pragnę.
Wtedy to naprawdę jest fun - żeby zarobić na piłkarza dobrymi występami.
Dwa lata śliniłem się do ekranu na widok Bileka, pół roku temu miałem go ściągnąć, ale mi zrobił psikusa i przedłużył kontrakt ze swoim klubem. Teraz dostałem sporo forsy i ściągam go za pół miliona funtów - na 1 dywizję kwota astronomiczna, ale stać mnie, a takiego DP potrzebuję.
Kubańczyk pisze:Ile czasu spędzasz dziennie nad tą grą??
Zakładając, że laptop to podstawa mojej pracy i muszę mieć stale go pod ręką, to FM jest włączony - aktywnej gry jest może ze 3-4 godziny, bo mam masę roboty obok tego, ale gra jest włączona i trzy razy dłużej, nawet jak nie siedzę przy komputerze.
Kubańczyk pisze:aką grasz taktyką??
1-4-1-2-1-2 z bardzo ofensywnie ustawiony OPŚ, dwoma szybkimi snajperami... Zresztą, to unikalna taktyka w moim wykonaniu, dostosowana konkretnie do profilu moich graczy i nastawiona na diabelskie tempo gry. Nie chce mi się jej opisywać konkretniej, niedawno trochę zmieniłem ustawienia (dziękuję za sugestię o kryciu tylko na własnej połowie przez DP chyba karmelinho15 - DP gra o niebo lepiej) i zespół wymiata.
Velikonja - 11 meczów - 11 bramek - 7 asyst. :lol:
Kubańczyk pisze:ale chyba jednak spróbuje,jak wyszukujesz zawodników??bo raczej na tym poziomie nie masz scoutów
:lol: Serio niewiele wiesz o grze taką ekipą. Scoutów dwóch miałem od początku, od 5 ligi. Przed tym sezonem - w 3 lidze - miałem już budżet 5.5 mln. Ł i stać mnie było na to, by zatrudnić jeszcze w czwartej lidze dwóch scoutów i teraz jeszcze dodatkowego - na razie scouting opiera się tylko na Wyspach, ale niedługo się powiększy zasięg. A piłkarzy wyszukuję na piechotkę - mam swoje miejsca, gdzie wiem, że są dobrzy piłkarze - Varteks (Semler), Maribor (Zajc), Slovan (Bilek), a poza tym chodzę po klubach i szukam na piechotkę - dużym ułatwieniem w grze jest to, że gram bez ukrywania atrybutów, przez co rzadko muszę wysyłać scoutów - teraz nie miałbym połowy ekipy, ale... Po prostu tak gram od jakiegoś czasu. :wink:

Wróć do „Hyde Park”