FMy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 22 mar 2008, 0:46

Rumunia jest ciekawa, ale tylko czołówką i krótkie kariery - gra słabizną to 10 lat na dojście do poziomu Steauy. Wolno się buduje giganta, bardzo wolno, niewielu ma cierpliwość.
Właśnie myślę o jakimś Rapidzie lub innej druzynie z Bukaresztu, może Steaue :think: A kim ty grałeś? I jakie tam są przepisy odnośnie obcokrajowców? Pamiętasz? Coś kiedyś chyba pisałeś o swojej karierze w Rumunii
Nietrudno.
Tylko trzeba ściągać takiego, który w Anglii już grał sto lat i ma dwieście lat doświadczenia - ściągnąłem Onandi Lowe'a z Jamajki, gdy miał 33 lata i szedł na emeryturę - wtedy mi pozwolenie na pracę dali.
Nikomu innemu jednak nie, przez co masa Serbów nie dołączyła do mnie - i to Serbów genialnych, niesamowitych piłkarzy za grosz.
To może lepsza by była taka Serbia do gry :think: Tylko zalezy jeszcze jakie są przepisy w tych krajach odnośnie piłkarzy spoza kraju :think:
A co do Anglii to bardziej mi chodzi o takich zawodników co nigdy nie grali w Anglii a nawet w Europie - jakichś Argentyńczyków itp. Pamiętam jak w poprzednim moim FM tj 06 grałem Sheff Wed to właśnie wg profilu dobrych zawodników nie można było sprowadzić i to jest właśnie odrzucające od tej ligi :evil:

Wróć do „Hyde Park”