Derby D'Italia - Bój o Italie !

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post autor: Martin Pellegrino » 22 mar 2008, 23:32

guru pisze:Dobra, bramka ze spalonego, ale zabrzmiało to tak jakby przez nią przegraliście. Zdarza się.
No nie... zaraz jebnę... Jak Inter dostaje kontrowersyjny karny to najlepiej jakby całą drużynę wraz z zarządem publicznie wychłostali i dali tabelę wirtualną do pocałowania w zadośćuczynieniu, a jak sędzia odstawia taką szopkę to zdarza się? Moim zdaniem ta bramka ustawiła wszystko. Odkryliśmy się zostawiając z tyłu niepewnych Burdisso, który mam nadzieję, że odejdzie wraz z przyjściem nowego szkoleniowca i Materaca, którego dobra gra jest jak wspomnienie z sobotniej popijawy.

Widoczny był brak środkowych pomocników - Veiry i najbardziej Cambiasso. Brakowało tego spokoju. No i cudowne zmiany Mancio. Cruz gra piach a schodzi jedyny kreatywny pomocnik - Jimenez. Wiem, że Figo ma najlepsze lata za sobą, ale moim zdaniem dałby sobie radę ze zmęczonymi Molinaro i Grygerą... Mam nadzieję, że pan Mancini dotrzyma słowa i odejdzie po sezonie. Wystarcza mu pomysłu jedynie na pół sezonu no i na Coppa Italia...

Wróć do „Włochy”