Derby D'Italia - Bój o Italie !

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel » 23 mar 2008, 12:45

Substytut sedziego potrzebny na wczoraj.

Kilka klinicznych przypadków z forum winna sobie przypomniec wyciaganie wirtualnych tabel, przypisywanie pomocy sedziów tylko Interowi i co pisali gdy okantowali was w Reggio di Kalabria. Nie widziałem tam komentarzy w stylu "zdarza się". I ten argument kibiców Interu jakże podobny to tych waszych dzisiejszych "czy na pewno wypaczył wynik spotkania?". Wtedy odpowiedź była jasna, teraz też jest jasna, tyle że w druga strone.

W drugiej połowie byliśmy słabsi, a w pierwszej sami sobie winni za niewykorzystanie okazji. Jednak bardzo trudno jest mi nie łaczyć wpływu pierwszej bramki na dalsza postawe drużyny. I nie zmienia to faktu, że od Interu oczekuje wiecej. Mancini trzeci mecz z rzędu wykonuje jakies dziwne roszady, przypominajace raczej konwulsje trenerskie. Roberto, ogarnij się! Gro forumowiczów tego forum znalazło sobie kozła w postaci Burdisso - fajno macie w waszym alternatywnym świecie dla rzeczywistego. Halo, około 60% zdrowych zawodników jest bez formy! I uwaga pewnie was zaskocze: to nie jest ich wina i nie zapomnieli jak sie gra w pilkę! Niewatpliwie w obronie brakuje Samuela i Cordoby, ale co zrobić. Własciwie jeden pozytyw jest taki, że wczorajsza porazka może wreszcie bedzie kubłem zimnej głowy dla Maniciniego i ten wraz z zawodnikami wróci na ziemie, konkretnie na boisko, w celu zdobycia scudetto bo nadal liderujemy i to my rozdajemy karty.

p.s na stronach Interu dzieci chca powrotu do ataku Adriano. Desperacja sięgnęła zenitu :D.

Wróć do „Włochy”