Derby D'Italia - Bój o Italie !

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post autor: maciek_88 » 23 mar 2008, 13:06

hrabi pisze:
Babel pisze:Gro forumowiczów tego forum znalazło sobie kozła w postaci Burdisso - fajno macie w waszym alternatywnym świecie dla rzeczywistego. Halo, około 60% zdrowych zawodników jest bez formy!
Ja nie nazwalbym go kozlem ofiarnym, ale tylko dlatego, ze to nie jego wina, ze Mancini na niego stawia, mimo ze regularnie zawodzi w tym sezonie. Zreszta wedlug mnie Burdisso powinien wyleciec wczoraj z boiska za faule ;p
Dobrze, że Ty o tym wspomniałeś a nie ja, ale mnie zaciekawiła jedna sytuacja i chciałbym żeby ktoś się do niej odniósł.

Bo wydawało mi się, że bodajże w 2 połowie Del Piero uwolnił się z opieki Burdisso i gdy mu uciekał, to z tego co widziałem Argentyńczyk mu wywalił z łokcia w twarz... Faulu nie było a mnie się jeszcze wydawało, że Burdisso był ostatnim obrońcą... Z chęcią bym zobaczył tę sytuację, bo nie jestem przekonany na 100%

Od razu zastrzegam, że ja tu nie próbuję umniejszac tego gola ze spalonego (chociaż nie wiem czy muszę to pisac, to forum a nie strona główna...). Chciałbym po prostu jeszcze raz zobaczyc tę sytuację.

Aaa, że Sissoko nie dostał kartki już w połowie to pewnie on sam nie wie jak to się stało :lol:

Wróć do „Włochy”