Derby D'Italia - Bój o Italie !

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post autor: Sero » 23 mar 2008, 18:20

Babel pisze: Ale to tylko mojej zdanie i pewnie sie nie znam, bo patrze szerzej niż perspektywa kilku ostatnich spotkań.

No dobra Babel jak masz czas to wymień mi te sezony z wykonaniem Burdisso aby klasyfikować go w Top 10 ... potencjał to jedno, ale wykorzystanie go to drugie i tu dochodzimy do tego pułapu, że u Burdisso z tym ciężko. Zresztą zobacz, że nawet poprzedni sezon który miał faktycznie udany (kto poza Adriano go u nas nie miał ? ) to i tak ustępował Matrixowi i Cordobie. W tym mamy obrót o 180 stopni i Nicolas gdy tylko gra zawodzi, a już napewno nie można przytoczyć choćby jednego występu jako szczególnie udanego. A wczorajsza asysta przy bramce Trezegueta tak mi utkwiła w pamięci, że będzie teraz musiał strzelić 5 bramek z przewrotki aby zmazać plamę ;)

Niesprawiedliwym było by jednak winić tylko Argentyńczyka, bo Matrix też daje dupy. Trzeba wytykać błędy, a takimi są niewątpliwie ostatnio dwaj nasi środkowi obrońcy. Dlatego najbardziej martwi perspektywa najbliższych spotkań z tą parą w tyłach.

Wróć do „Włochy”