FMy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 23 mar 2008, 21:34

fieldy pisze:kim grasz ? Romą ?
Romą, Atletico, Argentyną i temu co prowadzi Atletico Szwecja zaproponowała posadę więc w sumie 4 :lol: Niedawno ja z reprezentacji Argentyny przewijałem się w spekulacjach aby przejąć jakiś klub ale jednak oni nie zaproponowali mi posady. Zresztą sam bym nie przyjął ich oferty bo ile mozna :lol: Gram tak bo jak biorę jeden klub to mi się nudzi jakoś. Na początku przyjemność sprawiała mi gra Romą a teraz jako że dużo lepiej mi idzie Atletico to nimi wolę grać. A tak pewnie bym zakończył grę... albo i nie :P Gra się długo ale lubię swoją karawanę :lol:

W drugim czy trzecim sezonie kupiłem Robinaz Arsenalu gdzie grał średnio a u mnie... beznadzieja :( Po dwóch sezonach poszedł do MU i został najlepszym napastnikiem ligi :lol2:
Jak nie kupię Freda to ktoś inny pewnie go kupi bo od roku chce odejść z Lyonu.

U mnie w angielskiej Arsenal wygrał ligę 2 czy 3 raz z rzędu. MU teraz chyba nawet nie zakwalifikowało się do LM, rok temu w niej grali a dwa lata temu znowu w Uefa :lol: C. Ronaldo gra w Interze :P
Bask pisze:Jak ktoś chce bramkostrzelnego napastnika to polecam Bianchiego. Ponad 30 goli na sezon u mnie miał Smile
Czyli Bianchiemu dziękuję :stop: Na twoich faworytów wydałem pewnie już ponad 100 mln ojro i żałuję każdego ojro centa :lol2:

Wróć do „Hyde Park”