A po drugie trochę ciężko nazywać to dośrodkowaniami. Nie wiem czy chociaż jedna z takich piłek trafiła do adresata. Przeciwnicy nauczyli się stylu gry i zwodów Lennona i mija ich już tylko w rozpędzeniu. Trochę razi monotematyczność w jego grze. A szkoda, bo nie będę ukrywał, że zawsze broniłem talentu tego chłopaka. Tyle, że w tej obronie brakuje mi powoli argumentów. Sezon naprawdę słaby w wykonaniu Lennona. Był już w pewnym momencie mocnym rezerwowym w reprezentacji, a teraz przegrywa rywalizację chociażby z Bentleyem. I trudno się dziwić Capello.spurs pisze:Słabo zagrał Lennon. Niby cos tam biegał, dośrodkowywał, ale widać, że jest jakby przemęczony. Nie gra już dobrze od pewnego czasu. Gdyby pojawiła się jakas dobra oferta za niego można byłoby ją rozważyć.
EDIT: Zgodzę się z Rossim co do Toma. Na mnie też robi duże wrażenie. Przyznam, że gra bardzo dojrzale i odpowiedzialnie. Często atakuje, ale sprawdza się też świetnie w destrukcji. A poza tym gra świetne piłki. Zarówno prostopadłe, przewiercające obronę, jak i z rzutów rożnych.