FMy

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post autor: Wilmore » 24 mar 2008, 21:03

bellus pisze: Wilmor słusznie zauważył
WILMORE!
rdz pisze:Taki drybling, taka szybkość, kiedy grałem Manchesterem został kupiony do WHU, i zawsze w meczacg ze mną robił miazge po prawej stronie boiska.
Ale ma beznadziejne dośrodkowania, nie nadaje się zwyczajnie na skrzydłowego. To też zależy w jakim ustawieniu - jeśli typowym dla WHU czy Barcy w FM, czyli dwóch skrzydłowych napastników, to rozumiem doskonale, że mogą być świetnymi skrzydłowymi.
Jednak jeśli mówimy o stricte skrzydłowym, to Gyan się nie nadaje na piłkarza, który musi zapieprzać od obrony do ataku przez cały mecz - wytrzyma, ale po prostu będzie nieprzydatny.
To piłkarz stricte ofensywny, żaden z niego klasyczny skrzydłowy.
bellus pisze: Zastanawia mnie jedno jak znajdujecie talenty np. w Ekwadorze, na Słowacji. Scouta możecie wysłać tak daleko?
Nie możecie, przeglądam kluby ręcznie, mając odkrytych wszystkie atrybuty - wiem, ułatwienie, ale zwyczajnie milej mi się gra, nie chce mi się rzucać za dużych wyzwań grze.
bellus pisze:nagle będąc dajmy na to Górnikiem Zabrze dostajesz Everton uważam za niezgodne z duchem HC.
Dlaczego?
bellus pisze: Moje szanse na wygranie drugiej ligi są oceniane na 1 do 210.
Moje w Division 1 to 1-180. Wygrywam mecz za meczem i mam aktualnie 8 punktów przewagi nad v-ce liderem i gram z nim zaraz u siebie.
Krótko - te wyliczenia buków można o kant dupy potłuc.

Wróć do „Hyde Park”