Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post autor: brylancik » 25 mar 2008, 2:48

Przecież Drogba to jest drugi Baptista i nie nadaje się do Realu tylko do ligi angielskiej. Zresztą w tym sezonie pokazał klasę strzelając 7 czy tam 8 bramek. Jak dla mnie Huntelaar był by idealnym zastępcą Rvn. W sumie ostatnio mnie zaczęło to walić ile Pedja wydaje kasy :P stwierdziłem że to nie moja kasa, tak że się nie mam o co martwić, chodzi o to żeby Real w końcu zaczął grać, a zbankrutować podejrzewam nie zbankrutujemy. :lol:

A tak poza tym to już nie mam sił do Schustera. Być może kiedyś to będzie niezły trener ale chyba prowadzenie tak wielkiego klubu jak Real go przerasta. Początek sezonu miał świetny, ale bazował na tym co stworzył Capello, a teraz jest jedno wielkie gówno. Nie potrafi poustawiać zawodników i ciągle gramy środkiem. Nasza ofensywa zależy w głównej mierze od RvN, Raula, Gutiego i ew. Gago który zrobił kolosalne w ciągu tego sezonu. Popierdułka Snejider chyba się jeszcze nie otrząsnął po świetnym początku sezonu, a Baptista to by lepiej zmienił dyscyplinę na rugby. Ale to i tak Guti ma okres i pasowało by go wymienić na inną popierdułkę która nie potrafi pociągnąć swojego zespołu w Bundeslidze :roll: A tak w ogóle to zmiażdżył mnie Higuain swoją fryzurą z Valencią :lol:

Mou :pray:

Wróć do „Hiszpania”