FMy

Awatar użytkownika
agent_007
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post autor: agent_007 » 25 mar 2008, 12:01

Wilmore pisze:
agent_007 pisze: I od razu mam do was pytanie. A mianowicie jaki trening najlepiej zastosować dla młodych grajków, którzy maja opis - Wielki talent - żeby sie rozwinęli w zawodników klasy światowej ?
Niedawno na forach SI jajogłowi od FM udowodnili, że rozwój piłkarza zależy od różnicy w PA/CA piłkarza i intensywności treningu. Dziwi mnie to, ale tak jest faktycznie - zwiększyłem bazę treningową, a moi piłkarze nadal się nie rozwijają, jakbym tego chciał. Zwiększyłem intensywność treningu - przyszły kontuzje, ale i krótkotrwały (przez to, że zaraz obniżyłem intensywność) duży postęp.
Ogranie daje piłkarzowi doświadczenie, ale w FM to tylko ładnie brzmi - z własnych gier w Milanie wyciągnąłem wniosek, że piłkarz nie potrzebuje grać, by się rozwijać - wielkie talenty trzymałem w rezerwach, które nic nie grały, a jednak ci piłkarze się rozwinęli - i dopiero po wzroście atrybutów lądowali w pierwszym zespole.
Skoro tak to zwieksze intesywność treningu ze średniego do maksimum zobaczymy czy atrybuty podskcza

Edit : stworzyłem nowe programy treningów i każdego z w.talentów umiescilem w odpowiednim do jego pozycji treningu i obciazenie maja bardzo wysokie kazdy z nich

tylko pytanie czy jesli tak przez miesiac potrenuja na intensywnym a potem ich dam spowrotem do normalnych treningow z reszta to nie spadana im atrbuty ?
Ostatnio zmieniony 25 mar 2008, 12:18 przez agent_007, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hyde Park”