Arsenal FC (zbiorczy)

ddworakk
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: ddworakk » 25 mar 2008, 18:12

guru mamykrotka lawke a po twooich wypozyczeniach to bysmy praktycznie zadnej nie mieli...
Diabyego napewno bym zostawil bo to dobry chlopak ( w sensie zawodnik) wydaje mi ise z emozemy na niego liczyc! Gilberto to oczywiscie raczej w The Gunners juz sobie nie pogra no i nie ma oc sie dziwic bo nawet w tych momentach w ktorych mial w tym sezonie pomoc raczej nie spelnil tego co w nim pokladano!
Traore i Hoyte z nimi narazi eligi nie wygramy a mecz z MU w FA Cup pokazal ze z takimi bokami obrony do rywalizowania z najlepszymi nam daleko...
Co od bramkarzy mamy Almunie ktory wg m nie w tym sezonie jest mocnym punktem i gra bardzo dobrze, mamy Fabiana ktory tez rosnie na klasowego bramkarza i narazie wzmocnien mysle ze nie trzeba!
Nasza obrona jest zcesto krytykowana mi osobiscie ten sklad sie podoba, nasza def jest ok i podoba mi is egra Clichego czy Sagny a watpie ze znajdziemy lepsza pare srodkowych niz Gallas i Toure! Cofnał bym Eboue na swoja dawno pozycje jako zmiennika dla Sagny lub Clichego bo tam gral naprawde dobrze! A co do zakupow to napewno skrzydlowego tkaiego z prawdziwego zdarzenia, nieustepliwego, syzbkiego, bramkostrzelnego moz ejakiegos obronce, ale na dzien dizisiejszy to tylko nasze spekulacje Wenger i tak z reguly zaskakuje transferami a my raczej tego nie przewidzimy. Chociaz moze w tym sezonie jakies bardziej znane nazwiska...?

Wróć do „Anglia”