Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 25 mar 2008, 18:44

ddworakk pisze:guru mamykrotka lawke a po twooich wypozyczeniach to bysmy praktycznie zadnej nie mieli...

ławki nie mamy krótkiej, tylko za słabą. :] Sorry, ale jaki jest użytek z Denilsona, Gilberto, Hoyte, Traore, czy nawet Diaby? Chociaż ten ostatni jeszcze najlepiej się z nich prezentuje.
ddworakk pisze:Co od bramkarzy mamy Almunie ktory wg m nie w tym sezonie jest mocnym punktem i gra bardzo dobrze, mamy Fabiana ktory tez rosnie na klasowego bramkarza i narazie wzmocnien mysle ze nie trzeba!

Źle mnie zrozumiałeś, ale jakoś nie jestem zaskoczony. Potrzebny jest jakiś solidny bramkarz na uzupełnienie. Nie chodzi mi tu o nr 1, bo mamy Almunie. Ktoś o podobnych umiejętnościach jak Fabian.
ddworakk pisze:Nasza obrona jest zcesto krytykowana mi osobiscie ten sklad sie podoba, nasza def jest ok i podoba mi is egra Clichego czy Sagny a watpie ze znajdziemy lepsza pare srodkowych niz Gallas i Toure!

:lol2: Nazwiska nie grają. Paradoksalnie wolę jak z jednym z nich gra Senderos. jak są długie piły na napastników on potrafi je wybić, a Gallas z Toure głupieją, czy też bawią się. Poza tym Toure i Gallas mają ciągi do przodu. Senderos zazwyczaj zostaje z tyłu. Niestety ma patent na głupie błędy, tz babole, ale inni też popełniają, tylko nie rzucają się tak w oczy. Konsekwencje są takie same. W ogóle u nas na obronie panuje jakiś taki dziwny chaos. :roll:
ddworakk pisze:Cofnał bym Eboue na swoja dawno pozycje jako zmiennika dla Sagny lub Clichego bo tam gral naprawde dobrze!
No bez zmiennika dla Sagny się nie obejdzie. Mówiło się o sprzedaży Eboue. W sumie bym nie płakał za ni, ale znowu trzeba szukać obrońcy (zmiennika).
ddworakk pisze:Chociaz moze w tym sezonie jakies bardziej znane nazwiska...?
Mnie tam nie zależy na znanych nazwiskach. Chciałbym podobnych transferów jak w poprzednim sezonie (Eduardo, Sagna, Diarra), tylko więcej.
fieldy pisze:Marzy mi się Petrov z City, ale to raczej nierealny transfer.
Też kiedyś o nim myślałem. Transfer jak najbardziej realny. Można go wyrwać z City, tylko najpierw trzeba tego chcieć. Co do prawego skrzydła przypomniał mi się jeszcze jeden z czołówki moich kandydatów- Valbuena. 8)
fieldy pisze:Co do zmiennika dla Cesca - Diaby powinien własnie takim być.
Tylko Diaby jak jest potrzebny zazwyczaj się leczy. Może dlatego, że zawsze się leczy. :think:

Wróć do „Anglia”