Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 25 mar 2008, 19:09

Filip myśle, że nie do końca zrozumiałeś przesłanie mojego posta, który był odpowiedzią na wypowiedź Maro juve, który twierdzi, że Diego/VdV nie mógłby grać obok Giovinco. Nie musisz mi tłumaczyć jakim systemem gra Ranieri, gdyby też nie brał pod uwagę jego zmiany, to po co spotkania na linii Juve-Werder, Juve-HSV? Tak naprawdę mając takich piłkarzy jak teraz, Ranieri nie ma dużego wyboru. Przyjście Lamparda również bardzo by mnie ucieszyło, a zależnie od tego, kto by przyszedł, takim systemem byśmy pewnie grali. Wyniki jakieś tam mamy ale na palcach jednej ręki możemy policzyć mecze w tym sezonie, po których naprawdę byłbym zadowolony z gry Juve. Każdy głupi widzi, że tym czego nam brakuje w ofensywie, jest kreatywność. Kiedy nie gra Camor czy Alex, to w ogóle nie da się patrzeć na nasze poczynania w ataku :P Być może o Lamparda będziemy się bardziej starać nie tylko z powodu taktyki, ale również ceny (3x tańszy od Diego). Jeśli taki Diego nie pasuje do obecnej koncepcji trenera, to wcale nie powiedziane, że ta koncepcja się nie zmieni, wcale też nie powiedziane, że trener się nie zmieni ;) IMO większy pożytek mielibyśmy z zawodnika typu Diego, niż zawodnika typu Lampard.

Wróć do „Włochy”