chciałbym wrócić do meczu z Chelsea - pamietam jak ktoś kiedyś porównywał Drogbe do Ade , myśle że ostatni mecz pokazał czym się Ci zawodnicy róznią i o ile wieksze umiejetnosci posiada Didier.
pamietam też wasze przekonanie o powrocie do ustawienia 4-4-2 po powrocie Robina , niestety nic z tego , Wenger niestety w starciach przeciwko najlepszym gra 4-5-1 a Robin a wczesniej Eduardo sa lewoskrzydłowymi. jest to ustawienie, które ma zapewnic swobode Hlebowi , który niestety gra jedno wielkie gówno, nie moge juz patrzec na jego gre - na poczatku sezonu nie wymieniłbym go na CR7. o Eboue nie chce mi sie nawet pisać ale jestem mocno zdziwiony że dograł mecz do końca . nie wiem co w nim widzi Wenger wystawiajac go na prawej pomocy.
Rosicky - ile on juz sie leczy ? ile w zeszłym sezonie sie leczył? dlaczego nie kupilismy Ribery'ego?
jakie wzmocnienia ? marzą mi się Bodmer (Lyon),Ribery, Maxi Rodriguez (Atletico), Silva i Villa (Valencia) w miejsce Gilberto, Rosicky'ego i Robina.
nie wspominam o Hoyte , Denilsonie i innych wynalazkach bo dla mnie ich miejsce jest z dala od klubu.