FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 25 mar 2008, 20:23

O nieźle :lol:

Nie, nie uważam :] Media żerują na ludziach. Media wiedzą co napisać, żeby ludzie podchwycili temat. Gio z trójki młodych pereł (Messi, Bojan, Dos Santos) robi najmniejsze wrażenie) tak więc można go brać w obroty to po pierwsze. Po drugie nie twierdzę, że jego transfer jest wykluczony tylko twierdzę, że byłoby to złe posunięcie i argumentuję moje zdanie. Polecam taką metodę dyskutowania na forum dyskusyjnym. Delikatnie mówiąc średnio mnie interesuje to co sobie sądzą media. Te same media mówiły przed sezonem o tym, że odejdzie Eto'o. Wskażesz mi ziarenko prawdy, którego nie mogę dostrzec w tej plotce?
Tobik33 pisze:dostrzegłeś jakieś plotki na temat zmiany klubu przez Bojana
Nie dostrzegłem. Taka plotka nie miałaby po prostu racji bytu. Po co puszczać plotkę której nikt nawet nie spróbuje rozważyć?

Swoją drogą Puyol gra najgorszy sezon (nie licząc pierwszego, czyli debiutu) w barwach Barcelony. Tylko czekać na plotki o transferze do Milanu na którego temat sam kiedyś bardzo ładnie się wypowiadał. Rach, ciach i mamy temat na okładkę, ale to zaraz po tym jak sprzedamy Dinho za milion milionów :wink:

Tobik33 pisze:do klasy Henrego, Eto'o, Ronaldinho, Iniesty, Messiego czy obecnie nawet Bojana trochę mu brakuje i nic tego nie zmieni
Oczywiście, że nie. Problem w tym, że Gio nie musi osiągać klasy wyżej wymienionych grajków, aby pozostać w klubie. Wątpię, aby zawodnicy klasy wyżej wymienionych mieli pełnić rolę rezerwowego i to nawet nie pierwszego rezerwowego. Giuly (wiem, że jestem monotematyczny, ale Ludo mi tutaj bardzo pasuje) też odstawał pod różnymi względami a pomógł Barcelonie i to bardzo.

Dopóki będziecie (liczba mnoga ponieważ wiem, że nie tylko Ty masz takie zdanie) wymagać od Gio tyle samo co od naszych najlepszych grajków dopóty być może będziecie zawiedzeni.
Tobik33 pisze:Jeżeli będą zdrowi wszyscy
Na pewno :lol:

Tobik33 pisze:Jeżeli będą zdrowi wszyscy
To nawet Dinho/Eto'o/Henry/Messi nie będzie się mieścił w pierwszym składzie a Bojan będzie grał tyle co Santi :wink:

Wróć do „Hiszpania”