TaTobik33 pisze:Trudno powiedzieć zależy kto jest w jakiej formie ale mogę Ci napisać że z piłkarzy Sammi, R10, Henryk, Bojan, Iniesta . Gio ma najmniejsze szanse na grę.
Prośbę mam. Bądźmy poważni. Nie musisz mnie uświadamiać na temat tego, że prędzej zagra Eto'o niż Gio. Powaga.
Dałem Ci proste zadanie, ale widzę, że nie podołałeś. Zresztą ciekawe jest też to, że wymieniłeś pięciu piłkarzy o większych szansach na grę od Gio a pozycji do obsadzenia mamy ... sześć. Pierwsza trójka + zmiennicy dla pierwszej trójki
Naprawdę fajnie by było jakbyś zaproponował wyjściowe ustawienie i zmienników. Nie bój się posadzić na ławce Francuza
Szczególny nacisk na zmienników dla R10 i Leo a więc lewa strona i prawa strona.
Iniesta stałym zmiennikiem R10? To znaczy Iniesta na ławkę czy Iniesta rzucany tam gdzie jest luka? Jeżeli to drugie to lipa bo takie rzucanie zawodnikiem po boisku kiepsko wpływa na jego poczynania czego dowodem jest zresztą ten sezon w wykonaniu Andresito. Grając regularnie na jednej pozycji nie ma się do czego przyczepić, ale kiedy musi zagrać gdzie indziej to nie zawsze jest tak dobrze. A jak jeszcze potem ma wrócić z powrotem tam gdzie grał to ... słaba opcja.Tobik33 pisze:Iniesta bo kto sobie w tym sezonie najlepiej sobie tam radzi ?
Ta pierwsza opcja (Iniesta na ławkę) też jest słaba. Uświadamiajmy się razem.
Niby jest. Szansa na to, że Gio będzie świetnym piłkarze też jest i to wcale nie mniejsza.Tobik33 pisze:jest jakaś szansa na to żeby zminimalizować występowanie kontuzji przy nowym sztabie.