Chyba nie do końca zrozumiałem o co Ci chodzi, ale jeśli chodzi o zmienianie Dinho to Gio zdecydowanie bardziej pasuje na zmiennika R10 niż Bojan.Tobik33 pisze:Kto prędzej wejdzie Bojan Henry czy Gio ?
Zresztą w ogóle nie mogę Ciebie zrozumieć. Dla Ciebie chyba każdy z tej szóstki (Dinho, Eto'o, Henry, Messi, Bojan, Gio) rywalizuje z każdym a tak nie jest bo to, że aktualnie rzucamy zawodnikami po różnych pozycjach nie znaczy, że tak być powinno. Tak się składa, że bocznych napastników mamy generalnie trzech - Ronaldinho, Messi i Gio. Środkowych również trzech - Eto'o, Henry i Bojan. Wiem, że Bojan radzi sobie na skrzydle, Eto'o też grywa na skrzydle, Henry również grywał, ale nie o to chodzi.
Tyle tylko, że w najbliższym okienku może się zmienić 'wszystko', czyli taktyka/ustawienie a co za tym idzie nasze dywagacje mogą się okazać gówno warteTobik33 pisze:To jest właśnie mało prawdopodobne ale jak już powiedziałeś zbliża się okienko więc jakieś wzmocnienia będą
Nie wiem. Ty zapewne też nie.Tobik33 pisze:Teraz zagadka ile spotkań zagrał Iniesta w ciągu tego sezonu od 1 do 90 minuty na tej samej pozycji ?
Dałem [EDIT] w poprzednim poście