FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 25 mar 2008, 21:45

Tobik33 pisze:Kto prędzej wejdzie Bojan Henry czy Gio ?
Chyba nie do końca zrozumiałem o co Ci chodzi, ale jeśli chodzi o zmienianie Dinho to Gio zdecydowanie bardziej pasuje na zmiennika R10 niż Bojan.

Zresztą w ogóle nie mogę Ciebie zrozumieć. Dla Ciebie chyba każdy z tej szóstki (Dinho, Eto'o, Henry, Messi, Bojan, Gio) rywalizuje z każdym a tak nie jest bo to, że aktualnie rzucamy zawodnikami po różnych pozycjach nie znaczy, że tak być powinno. Tak się składa, że bocznych napastników mamy generalnie trzech - Ronaldinho, Messi i Gio. Środkowych również trzech - Eto'o, Henry i Bojan. Wiem, że Bojan radzi sobie na skrzydle, Eto'o też grywa na skrzydle, Henry również grywał, ale nie o to chodzi.
Tobik33 pisze:To jest właśnie mało prawdopodobne ale jak już powiedziałeś zbliża się okienko więc jakieś wzmocnienia będą
Tyle tylko, że w najbliższym okienku może się zmienić 'wszystko', czyli taktyka/ustawienie a co za tym idzie nasze dywagacje mogą się okazać gówno warte :wink: Jeżeli mówimy o samych wzmocnieniach (znaczy się piłkarze a nie nowy trener z zupełnie nową wizją) to nie spodziewałbym się wielkich zmian. Kilku piłkarzy odejdzie, kilku przyjdzie, ale Gio chyba jednak nie jest głównym kandydatem do wyautowania. Podobnie jak pozyskanie zmiennika dla R10 czy Leo.
Tobik33 pisze:Teraz zagadka ile spotkań zagrał Iniesta w ciągu tego sezonu od 1 do 90 minuty na tej samej pozycji ?
Nie wiem. Ty zapewne też nie.

Dałem [EDIT] w poprzednim poście :wink:

Wróć do „Hiszpania”