Lepiej pasuje zgadza się bo będzie ten piłkarz grał bardzo mało w sezonie kiedy Dinho załapie dobrą formę. Gio pewnie będzie zadowolony.Mentor pisze:Dinho to Gio zdecydowanie bardziej pasuje na zmiennika R10 niż Bojan.
Powiedz to Ryjkowi a nie mi... Mamy dosyć uniwersalnych zawodników i dobrze bo jak by każdy miał przypisaną jedną pozycje to musielibyśmy w razie kontuzji grać Pedrito w ataku.Mentor pisze:Zresztą w ogóle nie mogę Ciebie zrozumieć. Dla Ciebie chyba każdy z tej szóstki (Dinho, Eto'o, Henry, Messi, Bojan, Gio) rywalizuje z każdym a tak nie jest bo to, że aktualnie rzucamy zawodnikami po różnych pozycjach nie znaczy, że tak być powinno.
Nie rozumiem tego kompletnie to jeżeli mamy do dyspozycji Ronaldinho, Messiego, Gio a reszta jest kontuzjowanych to na środku musi Pedrito ?Mentor pisze:Tak się składa, że bocznych napastników mamy generalnie trzech - Ronaldinho, Messi i Gio. Środkowych również trzech - Eto'o, Henry i Bojan. Wiem, że Bojan radzi sobie na skrzydle, Eto'o też grywa na skrzydle, Henry również grywał, ale nie o to chodzi.
Zagwarantuje Ci że nie więcej niż 12 a to daje do myślenia. Ostatnio mnie to nurtowało więc mniej więcej starałem to sprawdzić.Mentor pisze:Nie wiem. Ty zapewne też nie.
Nasze dywagacje mogą trwać latami a i tak wiadomo że nowy trener albo Ryjek będą mieli różne koncepcje.