FMy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 26 mar 2008, 0:20

MeToYou pisze:" uzupelnic swe wynagrodzenie premia uzalezniona od ilosci meczow bez utraty bramki "
A jaka jest różnica między tym co ty napisałeś wyżej a premią za czyste konto :?: Ja czytałem to 5 razy i nadal mi wychodzi że różnic nie ma, więcej czytał nie będę :nein:
Popatrz wyżej w opisie wymagań kontraktowych. Nie masz konkretnych a zawodnik niechętnie do ciebie przejdzie. Te co masz ustawione to nie są jego żądania jakie on chce a jeśli on mówi że chce premie za czyste konto to musisz podnieść to 4,8 tyś które obecnie mu oferujesz bo wg niego jest za niskie. Jak kontrakt będzie odpowiednio wysoki to może zgodzi sie do ciebie przejść.

A ja mam inny problem - na transfery miałem 45 mln ojro. Kupiłem Freda i Zapate za których od razu dałem tak ok 25 mln a pozostałe gdzieś 20 mln mam spłacać przez rok. Tylko że teraz nie mam na transfery ani grosza bo wszystko wyparowało :evil: I moje pytanie - ktoś z was sobie pożyczył ode mnie kasę :?: :glass: Bo innego wyjścia nie widzę gdyż jak wcześniej robiłem podobne transfery to zabierało mi tylko tyle ile płaciłem od razu a reszty rozłożonej na raty nie. WTF?

Wróć do „Hyde Park”